Välj en sida

Om mig

En resurs med fötterna stadigt i den skånska myllan

Vem är då jag? Jag är uppvuxen i Skåne och bor i Bjärred med min familj. Där har jag också mitt kontor.

I hela mitt yrkesverksamma liv har jag varit Skåne trogen och har haft förmånen att arbeta med det jag brinner för. Där ekonomin på ett eller annat sätt varit som en röd tråd. Jag driver nu en redovisningsbyrå, som hjälper kunder i bland annat Bjärred och Lomma. Helen Bondessons Redovisningsbyrå AB hjälper dig som behöver hjälp med bland annat bokföring.

Med en bakgrund som diplomerad controller, redovisningsekonom, med högre ekonomiska specialkurser och ett stort kunnande inom IT är jag övertygad om att vi ska finna de rätta förutsättningarna för ett givande samarbete och att jag ska kunna hjälpa dig med det som du behöver och önskar i Bjärred eller Lomma med omnejder.

Driver du företag har du säkert upptäckt att det är tidskrävande att dokumentera och administrera sin redovisning. Mitt erbjudande är tjänster inom redovisning från början till slut. Du får här bland annat hjälp med bokföring, och då jag har erfarenhet och kunskap inom detta, kan du alltid lita på att du får ett väl utfört arbete.

Med mig i ditt lag får du en administrativ klippa och ett bollplank med många års erfarenhet.

Utöver att jag är lyhörd och ständigt nyfiken ser jag alltid till helheten. Jag är van att arbeta självständigt. I arbetet med prognoser och budgetarbeten kommer min analytiska förmåga väl till pass.

Ett samarbete med mig kan variera dels med avseende på arbetsmetoder och dels äga rum på olika nivåer. Du väljer vad som är lämpligast för just ditt företag och också var det ska utföras. Kanske varierar det beroende på vad som passar bäst utifrån tid och uppdrag. Jag arbetar alltså efter dina förutsättningar, för att du ska känna att du får den bästa tänkbara hjälpen av min redovisningsbyrå.

För att trivas månar jag också om min ”privata arena”. Mina barns intressen är också mina. Om du har barn vet du att det kan skifta. Just nu är det fotboll och ridning som gäller.

För att koppla av läser jag gärna en god bok och för att få inspiration påtar jag gärna i trädgården eller tar en skogspromenad.

Jag ser fram mot vår första kontakt och möte. Möten med nya människor och utmaningar har alltid facinerat mig.

Kontakta mig

Kontakta mig via mail eller ring så bestämmer vi en tid för ett första möte.

Kontaktformulär
reCAPTCHA